torsdag 9 juli 2009

» kurragömma

Nu har precis Liams farmor och faster åkt hem. Vi har druckit kaffe och ätit kladdkakan som jag bakade innan. Liam tyckte det var jättekul med besök och visade sin uppskattning genom att gapskratta och kräkas samtidigt. Nej, vi har fortfarande inte fått bukt med det där. Han får knappt behålla någonting av maten och det ska vi ta upp med BVC-tanten nästa gång. Får hoppas att det går över snart i alla fall.
Innan Lisa och svärmor åkte så följde dom med ner för att kika på kattungarna, grejen var bara att det inte fanns några katter att titta på – dom var puts väck. Lennart, mamman, hade rivit ner grinden som vi har till ett rum med massa lådor i. Bakom och under alla dessa lådor hade kattungarna hittat Diesels röda kudde och alla fyra hade gosat in sig där i en klump. Det såg jättemysigt ut. Hade inte en tanke på den där kudden, köpt på Ikeas “husdjursavdelning” by the way, och har nu gjort i ordning ett hörn med den i deras rum. Dom har redan en sån där klätterställning med ett litet krypin + en myshörna med duntäcke, men det verkade inte duga. Nej, hundens avlagda säng är mycket goare!

IMG_3533IMG_3513IMG_3514IMG_3520IMG_3523IMG_3527IMG_3529IMG_3530IMG_3531

1 kommentarer:

Anonym sa...

Haan e miiiin! Hade farmor förresten med sig tuberna till min lille dansk? Jag ska vara hemma ida.
blev inget med Bergqvara. Kram mamz

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam