onsdag 15 juli 2009

» onsdag kväll

Simon och jag har lite myskväll med kortspel och filmen “Deep Blue Sea” som jag spelade in igår. Mm, mysigt!
Middagen i Nybro var jättegod och efteråt var vi och handlade tusenmiljoner kattmat- och hundmatsburkar på Willys. Kassörskan tittade på oss som om vi hade ett helt zoo där hemma. Och det har vi ju kanske i och för sig så det var nog inte så konstigt.
Morfar med fru har varit och hälsat på en snabbis också. Annars har det inte hänt så mycket idag. Efter att Liam somnade för natten vid sex-tiden så har vi röjt lite i garaget. Eller ja, Simon har röjt och jag har mest stått bredvid och pekat. Man har ju lite sinne för att organisera, om man säger så, vilket alla karlar tycks tappat på vägen eller om dom nu någonsin haft något. Vad vet jag, vad vet jag?

Imorgon ska vi äta middag hos mamma i Kosta klockan tolv. Jag har beställt middag; nypotatis, kokt torsk med dillsås. Mmm! Efter det så ska alla fyra rakt över vägen och kika på vår nya lägenhet. Ska bli spännande! Sen ska Simon och jag åka hem igen och Liam ska få stanna hos sin mormor över natten. Nadde och Jörgen kommer nämligen över på lite öl, grillat och annat smått och gott. Ska bli kuuul!

Nähej, tillbaka in i soffan och fortsätta spöa Simon i Gin Rummy! Moahahaa!

1 kommentarer:

Simon sa...

Hur var det nu det gick i kortspelet? har för mig att jag vann ganska stort ;) men kanske bara drömt det.
Jag hade 100% koll på allt i garaget ända tills du kom och skulle flytta runt alla mina fina högar. Men men det går nog så här också.

puss puss....

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam