fredag 12 juni 2009

» tattoo

Brorsan sitter just nu hos Jonas på Wild Tattoo i Växjö och gör ännu en tatuering. Han var här igår så jag hjälpte honom att pilla ihop ett motiv i Photoshop.
Så här blev den:

elvis
Den ska sitta på hans högra underarm och jag tror det kommer bli skitsnyggt!

Jag skulle egentligen kört och hämtat honom ikväll men Pontus skulle göra det istället. Det är ju ett helt företag att åka in till stan med ett barn. Varje gång vi ska iväg blir bilen totalt proppfull med prylar. Allt från barnvagn till leksaker och extrakläder. Hur fasen gör andra småbarnsföräldrar som har fler en ett barn? Speciellt om man ska åka på semester som Magnus och Malin och deras två pojkar. Jag tror aldrig jag skulle klara det. Jag packar för en hel weekend bara vi ska åka och handla i Emmaboda. Men man lär sig väl med tiden. Får hoppas det i alla fall.

1 kommentarer:

Malin sa...

Det är verkligen löjligt så mycket man måste ha med hela tiden när man har barn! Och att få ner allt man behöver i en vecka i 40 kilos bagagevikt är ett projekt från helvetet. Avundas de som kan slänga ner pass, ett par trosor och en tandborste i en plastpåse och sen dra...

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam