fredag 12 juni 2009

» fredagsmys.. nepp.

Detta har varit den tråkigaste fredagen på länge. Liam bara nanar och Simon har jobbat sedan 13:nånting idag och är inte hemma förrän om en timme. Hatar att sitta hemma själv om helgerna, dagarna är väl ingenting men kvällarna blir så långa och tråkiga. Får försöka hålla ut i två dagar till för sen är Simon leeeediiiig! Så förbaskat härligt.

Imorgon ska Simon på fotboll och då ska Liam och jag åka till Kosta. Mamma ska sitta barnvakt till söndag förmiddag. Vi ska nämligen på grillkväll hos Simons fotbollstränarkollega (eller vad det heter) Izudin och hans fruga. Det blir väl några fler också tror jag men inga jag känner. Ska bli kul att komma hemifrån lite faktiskt, bara Simon och jag. Det blir dock inte så sent då Simon ska jobba igen på söndag och så är ju Diesel hemma ensam.

Usch, jag vet inte vad jag ska hitta på nu. Kanske glo lite på tv, om det nu visas något intressant. Eller blir det till att skicka in en film i DVD:n. Mejbi bejbi.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam