onsdag 17 juni 2009

» desperate housewives

Nu har mamma och Adde, som kom vid halv fyra ungefär, åkt hem. Vi har ätit glass och busat med Liam under nästan hela vistelsen.
Snart ska jag ställa mig och laga middag (seeen middag idag) sen när Liam vaknat så ska han äta gröt innan det är dags för honom att nana för natten. Vad Simon och jag ska hitta på mer ikväll har jag ingen aning om. Han verkar ganska trött idag så det blir väl att lägga sig tidigt.

Imorgon ska vi åka till Gunnarsmo och lämna Diesel på hunddagiset. Han ska vara där till söndag eftersom vi ska iväg både på fredag och lördag. Tråkigt för honom att få sitta hemma själv ju. Bamse ska också dit och Susanne brukar alltid sätta dom jämte varandra så då har dom ju en varsin kompis. Diesel brukar alltid vara helt slut efter att han varit där, han kan ligga och sova i flera dygn efteråt. Det blir ju så med alla nya intryck, dofter och andra hundar.

Var det någon mer än jag som tittade på Desperate Housewives igårkväll? Faan, vad bra det var. Och gissa om jag blev glad när jag upptäckte att det var dubbelavsnitt! Spännande som fasen. I slutet satt jag och hoppade i soffan som en tok och självklart började man lipa, tyckte det var så sorgligt. Men visst, det slutade ju lyckligt. Och vem var det Mike gifte sig med egentligen? Hoppas det var Susan, dom hör ihop. Men det får vi svar på i höst och jag lääängtaaar!
Här kommer en sneakpeek från de sista scenerna i gårdagens avsnitt:

2 kommentarer:

Malin sa...

Ååååh, jag köper ju dvd-boxen sen när den är släppt. Hinner aldrig följa på TV. Men nu blev jag ju bara sååå nyfiken! *Får inte titta, får inte titta*

Zizzi sa...

Ja, dubbelavsnittet var spännande! Lycka till i min tävling!
Kram cissi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam