tisdag 9 juni 2009

» addes student

Nu är man helt färdig och förbi. Simon, jag och Liam är fortfarande kvar hos mamma, gästerna har gått för längesen och lillebrors student-dag är nu över. Liam nanar i vagnen i mammas sovrum, Simon är dyngrak och jag är dötrött. Har varit en lång dag idag. Packade det sista och gjorde oss iordning innan vi gav oss iväg klockan ett. Stannade till på Tant Grön i Lessebo och köpte blomma med band att hänga runt halsen på Adde, nästa avstigning var i stan där jag smet bort till Wild Tattoo för att köpa ett presentkort, men tji fick jag. Det var stängt! Så Adde fick istället bara pengar av oss.
Klockan halv tre möttes alla upp utanför John Bauer i väntan på att Addes klass skulle springa ut. Klockan blev tre och ut kommer Adde stilig i sin smoking! Lisa var barnvakt så jag kunde fota honom ordentligt. Blev nog en hundra bilder tror jag, men man tar ju bara studenten en gång i livet!
Vi var tillbaka här i Kosta klockan fem, halv sex då det vankades smörgåstårta, presentöppning, kaffe och jordgubbstårta! En del groggar och öl har också gått åt, hälften står väl Simon för tror jag. Han är ordentligt fylld nu. Jag lovar, hade inte mamma haft en bar i vardagsrummet full med sprit så hade jag nog fått släpa hit Simon varje gång..

Kommer lägga upp lite bilder från dagen senare eller kanske imorgon!
Nu ska jag försöka släpa ut min karl till bilen - med eller utan rivmärken på bardisken.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam