tisdag 23 juni 2009

» hemlispresent

Liam nanar sedan 3-4 timmar tillbaka och Simon åkte till jobbet för en stund sen.
Har precis pratat med Nadde om morgondagen, jag ska nämligen till Kosta imorgon och plocka upp henne och efter det ska vi stanna till hos Sara och hälsa på litegrann. Vi har i och för sig inte pratat med Sara om det än men får ringa och höra med henne imorgon helt enkelt. Det börjar ju snart dra ihop sig till hennes andra förlossning. Veronica ska få ett litet syskon! Jag tror det blir en tjej till faktiskt.. Eller, jo det gör jag. En liten flicka! Vad tror du?

Svärfar fyller år på fredag så idag har Simon pillat lite med hans födelsedagspresent. Det har blivit en liten “tradition” att varje sommar åka till Bastionen i Kalmar och kika på Klämman & Bulten. Fasen, vilken härlig stämningen det är där! Man sitter ihopkurad i regnet, käkar korv med mos, klunkar pucko och tjuter av skratt! Förra året var föreställningen helt suverän och förhoppningsvis blir den det även i år.
Simon beställde idag fyra biljetter på ticnet. En i present till svärfar, en till Lisa och två till oss. Barnvakt har vi också fixat, mamma. Alldeles utomordentligt perfekt!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, hellre min lillpucko än mos. kram mamz

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam