onsdag 3 juni 2009

» nattgäst

Liam sover och har gjort det enda sedan Simon åkte till jobbet för ett par timmar sen. Jag har passat på att tvätta, käka lunch, renbädda sängen och kika på ett program jag spelade in igårkväll. Vågar knappt säga vilket men jag får skylla på att jag var nyfiken. Listat ut det? Paris Hilton’s New BFF. Jag vet, hur kan man titta på sånt? Men ja, jag var faktiskt nyfiken. Ytliga blondiner fyllda med plast och översexuella bögar med färgglada hårtoffsar(?!) som tävlar om att bli Paris nya bästis. Men, hallå! Lilla rika överexponerade flicka. Varför inte bara köpa en?

Vid sex-tiden ikväll så kommer Nadde hit. Vi ska kolla på film, snacka skit och käka godis hela kvällen. Känner jag Diesel rätt så kommer jag dock inte få smaka på en enda ostbåge. Gottegris är vad han är.
Nadde ska även sova över så Simon får snällt nana i gästrummets bäddsoffa. Men han har nog inget emot lite lugn och ro + att det blir jag som får ta Liam inatt och imorgon bitti. Men det gör jag så gärna. Simon har tagit honom varenda morgon nu medans jag lugnt snarkat vidare.

Simon ska förresten börja jobba lite annorlunda tider nu. Alltså 24 timmar (fördelat som han själv vill) under helgen och sen är han ledig i fem dagar måndag till fredag. Ganska bra va? Börjar han jobba tidigt på helgdagarna så får jag ändå ha honom hemma på kvällarna och hinna mysa líte och kanske åka iväg en sväng.
Han ska jobba så här nu i två veckor sen går han över till nattskiftet igen innan det är dags för semester. Härligt! Tycker nattskiftet är bäst. Även om han sover på förmiddagarna så har jag honom ändå hemma ifall det skulle vara något. Det här med för-/eftermiddagsskift är pest och pina. Man hinner liksom inte anpassa och vänja sig förrän veckan är slut och han hakar på nytt skift igen. Och så håller det på, runt, runt, runt…

Nähe, nu ska jag slå en signal till Anna och sen försöka få tag på Nadde och höra lite om middagsplaner för kvällen. Pizza, maybe baby?

1 kommentarer:

bagerskan sa...

Hejsan!
Jodå jag fick ditt tips om bildprogrammet, har bara inte hunnit ladda hem det.
Boken kommer inom kort, har inte fått tummen ur röven att beställa den än bara... Men snart så!
Kram Karin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam