torsdag 11 juni 2009

» sol

Så här härligt väder har det inte varit på flera dagar nu. Solen skiner och det är riktigt skönt ute. Det var i och för sig jättefint väder på studenten i tisdags med, i alla fall på dagen tills det började mulna ihop och ösregna på kvällen.

Jag vill att det ska bli riktigt varmt nu så vi kan prova babypoolen vi köpte till Liam på Jysk. Ska bli riktigt skoj faktiskt! Diesel kommer nog också vilja vara med på ett hörn, han älskar ju att bada. Hans första sommar köpte vi en vattenspridare med massor av olika lägen på. Den tokälskade han så mycket så när den var avstängd försökte han få igång den genom att tugga sönder den. Vi får leta upp en ny som han kan ha här ute. De små liven blir ju också varma i sommarhettan.

Liam nanar nu och Simon sitter på golvet i vardagsrummet och pillar med nätdörren vi köpte hem. Slippa alla kryp samtidigt som man kan ha ytterdörren vidöppen. Gott.

Idag händer det nog inte så mycket annars. Det är Simons sista lediga dag denna veckan för imorgon, på lördag och på söndag så ska han jobba. Men hela nästa vecka är han ledig, så skönt! Efter midsommar jobbar han natt fram till semestern och det är heller inte fy skam.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam