fredag 26 juni 2009

» dryg fredagskväll

Liam nanar för natten så nu ska jag passa på att dona lite. Förbereda för grillningen imorgon, diska och plocka lite. Svärfar fyller år idag, grattis! Så imorgon ska Lisa lura hit honom och så ska vi ha en liten överraskningsmiddag för födelsedagsbarnet. Efter middagen ska Lisa, Simon och svärfar till fotbollsmatchen Johansfors IF – Bodabruk och därefter på JIF:s 80-årsfest i Folkan. Jag ska inte med eftersom vi inte hade någon barnvakt, men det gör inget. Det blir bara en massa fotbollssnack ändå och Simon behöver ju inte gå ensam heller då Lisa följer med. Alla nöjda och glada, precis som det ska vara.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Simon åkte till jobbet vid 14:nånting för att jobba övertid. Han jobbar väl fram till midnatt ikväll skulle jag tro.
Morfar och Lucia var på en snabbvisit också annars har det bara varit lugnt hela dagen.

Nehepp, potatisskalningen väntar!

3 kommentarer:

Simon sa...

Jag är inte nöjd jag ville ju ha dig med....puss puss

bagerskan sa...

Vad smart och företagsam du är! Imponerad och lite avis att jag inte själv kommit på den smarta iden... får man härmas?!?
Har dom något krav på antal besökare? Jag har ju ganska många på min blogg, ca 40-50 om dagen...

Nej nu måste jag fundera ut vilka butiker jag skulle vara intresserad av. Hmmm

Kram Karin

Carolina sa...

Vilka mysiga tävlingar och vilken underbart söt liten son! :) Hoppas du har en riktigt trevlig kväll.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam