tisdag 2 juni 2009

Lite besök


Liam och mormor!

Efter att Simon åkte till jobbet idag kom mamma och Adde på besök. Vi gjorde varma mackor med kantarellstuvning och skinka/ost/ananas. Efter middagen fick Adde toksug efter bakelser och tvingade mig att köra till Emmagården, självklart dealade jag till mig en vaniljbulle eller två. Man får ju inte vara dum!
Vid sex-tiden kom svärmor och Lisa som skulle låna en uppblåsbar madrass och ett kamerabatteri inför Sweden Rock i helgen. Brände även en skiva till svärmor med bilder på Liams dop och resan till Egypten i höstas som hon bjöd med oss på. Annars har det väl inte hänt något speciellt idag. Liam somnade klockan 19 och sover fortfarande. Har precis kollat på Desperate Housewives och väntar på att Brothers & Sisters drar igång på 5:an. Längtar tills Simon kommer hem nu, bara en timme kvar!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam