fredag 5 juni 2009

» lååånghelg

Simon började jobba vid fem i morse och nu är det bara 3 timmar kvar tills han kommer hem och har helg i 6-7 dagar. Ska bli så skönt att ha honom hemma hela veckan.
Tänkte att jag skulle plocka med lite som jag har lagt på hyllan. Lägga in alla filmer från videokameran till exempel. Vi har väl en tio stycken band inspelade innan Liam kom. Ska lägga in allt på datorn så vi kan spela över dom igen. Har två stycken med Liam på men vi har sagt att dom ska sparas, kanske läggas i ett bankfack så dom inte förstörs eller spelas över. Man vet ju aldrig..

Blandat_baby-07Sen har jag fått för mig att jag ska gör en bok om Liam. Vi gick med i Nalle Puhs babyklubb precis innan han kom och då fick man en “Barnets Bok” att fylla i och klippa och klistra in bilder. Men jag tycker det finns hur mycket som helst jag vill skriva om som inte fanns med i den. Så istället har jag kikat runt på lite foto-sidor och har bestämt mig för att göra en egen fotobok till honom som ska heta “Liams första år”. Där ska jag och Simon skriva ner allt vi kommer ihåg och sånt som man så lätt glömmer bort med tiden. Vi ska redigera in bilder, skriva texter och få det hela att kännas som en dagbok. Boken kommer nog börja från förlossningen och fram till hans 1-årsdag sen kan man börja på en ny bok, “Liams andra år”, “Liams tredje år”… Kan väl vara kul för honom att ha sen när han blir äldre och även för oss.

1 kommentarer:

Simon sa...

Ja nu börjar det närma sig helg. Finns det något gott och kallt till mig i kylskåpet när jag kommer hem? puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam