torsdag 4 juni 2009

» slappetislapp

Nu har Nadde precis åkt hem. Hon kom vid sju-tiden igårkväll med varsin pizza. Käkade, kollade på film, busade med Liam och käkade godis. Nadde fick välja film, Pirates of the Carribean 3, men somnade så sött på soffan efter en halvtimme. Jag beordrade henne in i sovrummet där hon fick fortsätta med sin skönhetssömn. Passade på att prata lite med Simon och plocka lite innan det var dags att hoppa i säng. Somnade vid 1 och Liam väckte mig igen klockan 5. Han tokvägrade sova. Så jag tog med honom in till vardagsrummet så Nadde skulle få sova vidare. Liam åt lite, sen skulle det busas och lekas. Klockan 7:15 somnade han, helt slutkörd, i min famn. La ner honom i barnvagnen och passade på att få i mig lite frukost och kika på Sex and the City från igår. Efter en halvtimme vaknade busfröet igen och skulle inte somna om. Nadde vaknade vid 10-tiden och likaså Simon (efter att ha bussat Diesel på honom). Simon fick Liam till att somna i sovrummet och då satte Nadde på en film. Inte vilken som helst utan Lejonkungen. Ja, du hörde rätt. Jag hann se en kvart sen somnade jag som en stock på soffan och det var verkligen inte helt fel! Annars har det inte hänt speciellt mycket idag. Vi har bara slappat, käkat och tittat på TV/film.

Börjar bli dags för Liam att sova för natten snart. Då ska jag passa på att tvätta, diska och kanske ta en välbehövlig dusch.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam