måndag 15 juni 2009

» shopping å de då va

Vi har varit i Nybro idag och lämnat tillbaka svärfars motorcykel som Simon lånat i några dagar. Efter det så stannade vi till på parkgrillen för att få lite frulle i magen. Simon tog ett Jumbomeal och jag tog som vanligt en tunnbrödsrulle med kokt korv, mos, sallad och räksallad – mumsfillibabba!
Sen gick vi in en runda på Lindex och köpte lite nya kläder till Liam. Dom kör ju med det här “Tag 3 betala för 2” och så hade dom 50% på massa barnplagg så vi fick ihop lite och det blev inte så farligt dyrt heller. Vi var inne i djuraffären jämte och skulle köpa ett sånt däringa halsband mot fästingar till Diesel. Men dom hade inga utan istället körde med en annan lustig grej som man hänger i halsbandet. Det hette “Ultraljud”-nånting och skrämde bort de som krypen med ett lustigt klickljud. Får verkligen hoppas att den funkar då den var dyr som fan och bara höll i ett år.

Simon ligger i soffan sen ett x antal timmar tillbaka och glor på fotboll. Sätter inte min fot i vardagsrummet kan jag be att få tala om! Så nu ska jag ner och fortsätta röja i källaren. Har rensat och gjort i ordning våra garderober i hallen med ytterkläder och sånt skit. Har även bestämt mig för att pilla med alla påslakan, lakan, örngott, täcken, kuddar och allt annat bråte som ligger ihopaknökat i en garderob i källaren. Det ska rensas, slängas och ge bort. Det som vi ska behålla ska vikas snyggt och prydligt och hädanefter förvaras i tvättstugan som är mitt andra hem. Lite lättåtkomligare är det där också istället för garderoben i gästrummet. Där ska istället alla Simons arbets- och träningskläder (som ligger utspritt i alla möjliga olika garderober över hela förbannade huset) förvaras. Var sak på sin plats, som dom säger.

IMG_2742
Kläderna vi köpte till Liam på Lindex!
Även en liten hemlispresent till Alvin som idag fyller 6 månader!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam