tisdag 23 juni 2009

» dear eliot

Jag småkikade på Oprah för ett par veckor sedan. Dom visade ett klipp om Eliot – en kämpe som endast fick leva i 99 dagar. Jag gråter bara jag tänker på det.
Kika på filmen och sänd en tanke till föräldrarna, Matt och Ginny, som hade styrkan och modet att visa världen vilken underbar kämpe deras son var.

“Eliot was born with an undeveloped lung, a heart with a hole in it and DNA that placed faulty information into each and every cell of his body. However, that could not stop the living God from proclaiming Himself through this boy who never uttered a word…”

Bloggen om Eliot
Organisationen 99 Balloons

3 kommentarer:

Anonym sa...

ucsh, tårarna kom. . mamz

Unknown sa...

Hej!

Tänkte bara meddela att du vunnit et armband hos mig.
Jag KAN inte se den där videon,jag kommer må för dåligt:(
Grattis iaf!

Kramar.
http://www.hannahsthlm.se
Johanna Törnqvist

-oliver med twist- mamm emilie sa...

jag grät som en galning när jag såg de där, fy va sorgligt dee va. kramade min lille snutt extra och kände mig lyckligt lottade verkligen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam