måndag 8 juni 2009

» käälmääär

Idag klockan halv tolv var vi på BVC. Agneta pratade lite om mat som Liam ska börja äta nu när han snart blir 4 månader, på söndag närmare bestämt. Så vi ska ge honom lite smakportioner nu, havregröt och lite skrapad banan, bara så han får prova.

Efter det så åkte hela lilla familjen in till Kalmar, Diesel fick såklart följa med också. Första anhalt på IKEA där vi plockade åt oss litegrann, bland annat ett nytt diskställ och ett nytt bäddset till Liams spjälsäng. Efter det åkte vi till NetonNet där Simon sprang in en quicky och köpte en färgpatron och tusen olika uppladdningsbara batterier till alla Liams leksaker. Efter det stannade vi till på Best Toys & Baby där hörselkåpor (antar att en högljudd musikkår spelar på studenten imorgon) och nya nappar stod på inköpslistan. Efter det lämnade vi Kalmar och begav oss till Jysk i Nybro. Simon hade hittat en nästan likadan barnfotölj (som Liam gillade att sitta i i sockenstugans lekrum) där så vi köpte en sån, en babypool till sommaren och en fluffig myskudde till barnvagnen. Sista anhalten var Kvantum där det mest blev mat. Köpte även havregröt till Liam som han snart ska få provsmaka! Några bananer till honom blev det också..

Nu har jag precis packat och förberett det mesta inför morgondagen. Lillebror tar nämligen studenten klockan 15 i Växjö. Det ska regna även imorgon så Diesel kommer få följa med in till stan igen. Hade det varit gassande solsken hade han dock fått stanna hemma. Inte speciellt kul att sitta i en varm bil ju.

Surfa lite, förbereda resten och sen blir det sängen.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att jag inget visste. Hade ett par saker ni kunde köpt mig. kram mamz

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam