torsdag 3 maj 2012

Ute i solen

Liams mormor och morbror kom förbi med en massa gott fika som vi avnjutit i skuggan på balkongen. Det är som en bastu där ute, kokhett och vindstilla. Tur mamma hämtade med sig ett parasoll som vi kunde svalka oss under tills vi hunnit köpa ett eget, det är knappt man kan sitta där ute utan ett.

Efter fikat hällde vi upp lite vatten som Liam kunde blaska med. Men han var inte så intresserad av att bara blaska med det vid sidan av, han klädde av sig och hoppade i! Så ja, första doppet för i år är officiellt avklarat!

IMG_1184IMG_1180IMG_1221IMG_1219IMG_1210IMG_1206IMG_1214

4 kommentarer:

Monia - mamma till Tuvalie sa...

gud så härligt det såg ut :)

Johanna sa...

Hej! Jag hoppas du inte har något emot ett tips! Det finns en sida som heter BlåTomat, de säljer ekologiska barnkläder från 0-7år. Jätte mjuka och väldigt fin kvalitét! Nu när våren kommit kan det ju passa bra med nya leggins eller en ny tröja till svala kvällar, sånna finns ju tyvärr också! Just nu är det rea, så kika in vet jag! www.blatomat.se
Med vänliga Hälsningar Johanna

Anonym sa...

Oooooo ~underbart~
Tack för att du inte skvätte ner mig,Liam hihi...

/Kram Kram

Anouk sa...

Hej!

Hittade hit idag och vill gratta till nytillskottet som skall komma:) Jättehärlig blogg har du, men funderar var DU är?

har nu scrollat och scrollat hur mycket som helst och hittar massor av fina bilder på ditt barn, din sambo, tom din mamma men inte en enda på dig? Lite tråkigt... hade varit kul o se vem som bloggar bara:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam