lördag 19 maj 2012

Marknadsdag i Skruv

Tillsammans med min mamma och bror åkte vi ner till marknaden i Skruv idag. Den var ovanligt mysig måste jag säga så de flyttat marknaden från glasbruket till badsjön. Och tur med vädret hade vi också, jättefint och soligt! Det blev ingen shopping direkt, Liam köpte en liten klubba och så fick en påse marknadskarameller följa med hem också.

Efter marknaden besökte vi Liams gammelmorfar Harry och hans fru Lucja. Där bjöds det på en massa fika och Liam busade av sig i deras trädgård innan vi fortsatte till min pappa för att hälsa på. Arbetsnarkomanen stod som vanligt på vedbacken. Liam tyckte den där maskinen som spottade ut vedträn var jättehäftig och uttryckte ett WOW! varje gång, men åka traktor med morfar skulle han absolut inte göra. Inte lastbilen heller, hu så läskigt!

IMG_1721IMG_1716IMG_1714IMG_1724IMG_1720IMG_1723

3 kommentarer:

En pojkmammas vardag - Livet på landet sa...

Härliga bilder !! :)
Kram

Matilda ♥ Blivande trebarnsmamma sa...

Tack, ja det är inte ofta jag tävlar men det är alltid kul att vinna :)

Hur går allt för er då? Har ni hunnit vänja er vid tanken på att ni närsom helst har en liten bebis i huset? :)

Fru Eriksson sa...

Åh,så hääärligt & vilka ljuvliga foto/Puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Läser in...

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam