torsdag 24 maj 2012

Barnvagnsjakt

Efter ultraljudet i måndags besökte vi Babyproffsen i Växjö. Måste säga att jag älskar just den affären, stora härliga lokaler och så har dom sååå mycket fint! Gissa om jag blev helsjuk av att gå därinne? Ville ju bara köpa med mig allt och lite till!

Men nu var vi ju där av en speciell anledning; barnvagns-kläm-och-känn! Bebisen kan ju ploppa ut nästan när som helst så då gäller det att ha en barnvagn hemma, eller åtminstone ha en beställd. Och det är precis vad vi ska göra imorgon – beställa!

När Liam var bebis hade vi en Brio Happy som vi var jättenöjda med och vi är ju lite insnöade på det märket även denna gång. Jag gillar Brio, deras barnvagnar är snygga, stilrena, praktiska och prisvärda. Det enda minuset tycker jag är att årets färger på modellen Happy var lite tråkiga, mycket marint och sånt. Hade inte tackat nej till en i plommonlila till exempel. Men det får väl bli en mer praktisk och lättmatchad färg istället. Sist hade vi en brun liggkorg och en svart sittdel och vi lutar åt en av dessa färger även denna gång. En svart vagn med färgglad filt och barnvagnshänge hade ju varit himla sött!

Däremot blir det inte liggvagn + sittdel denna gång då vi nu bor på andra våningen utan hiss. Att släpa upp en vagn för trappen vägrar jag, så då är det ju tur att det finns liftar. Vi har alltså bestämt oss för att köpa en kombivagn denna gång med teleskopschassi och EVA-hjul, sittdel och en hårdlift.

Åh, jag vill ha vagn nu.. Och ännu bättre; jag vill ha bebis nu!

brio-parasoll-svart2222421591

7 kommentarer:

Emma sa...

Spännande med barnvagnsjakt :)

Är de bra service där? I Örebro är den inte alls bra...

Kram

Anonym sa...

Riktigt fin vagn...
/Kram Kram

Caroline - Mamma till Leah! sa...

Vi har en Brio Happy -10 (uttagen 2011), en brun med teleskåphantag och lufthjul och vi är jättenöjda både jag och karln :) Kanonvagnar!

RackarTuss sa...

Grattis till ett nytt litet liv :D

Emma sa...

Får man se gravidmage:)?
Vi har en brio happy 2010 som vi även kommer ha till bebis nummer 2 som är beräknad i september. När är din bebis beräknad?
Kram

Lilli - Nybliven tvåbarnsmama! sa...

Hej :) körde också på kombi, och bär liften upp då vi också bor på 2:a, Ett hett tips till storasyskonet är en ståbräda!! Guld värt! Också viktigt att köpa paraply :)

HahaJag går mest ocj tänker "sååå onödigt, används en gång, söt men ingen direkt funktion, dyr" etc etc när jag är inne i en baby affär

mammaTEA sa...

Mysigt att välja vagn.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam