lördag 26 maj 2012

Och så en sväng i Kalmar också…

IMG_2031

Eftersom vi inte hittade det vi behövde i Växjö under gårdagens shoppingtur fick det bli en runda in till Kalmar idag istället. Åt en god brunch på MODE-gallerian innan plånboken fick sig en törn på Ikea. Bland annat fick ett nytt parasoll och en cp-tung parasollfot följa med hem. Men även nya hyllplan och en klädstång till Liams garderob.

Det var väl inte jättekul att komma hem sen och upptäcka att det saknades både rör och muttrar till parasollfotshelvetet sen. Och att det skulle ta Ikea två veckor att skicka de saknade prylarna med posten. Det är ju för hundrade gubbar nu i sommarhettan man verkligen behöver ett parasoll! Och att åka 14 mil igen känns förbaskat onödigt. Skitbutik.

Men jag är lite gladare nu i alla fall efter att ha fått greja med Liams garderob och satt in en klädstång till hans byxor. Det var på tiden om man säger så, nu behövs bara fler galgar så att alla plaggen får komma upp också sen är det klart!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Va bra garderoben blev...
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam