tisdag 22 maj 2012

Aj, aj, aj!

IMG_1857

Liam började illvråla här efter att ha snubblat i sovrummet. Vi trodde han hade ont efter fallet men det visade sig vara två stora jäkla spetor som åkt in under skinnet på stortån. Gud, vad han skrek. Simon fick hålla i honom och jag fick försöka ta ut dom med hjälp av nål och pincett. Det var inte lätt men till slut fick vi bort dom.

Och gissa hur stolt han var efteråt när han fick plåster? Och det var inte bara på stortån han skulle ha plåster, utan på armarna och ena benet också. Vilken modig tuffing!

4 kommentarer:

Cissi sa...

Klart man måste ha många plåster när man varit så tuff!

Caroline - Mamma till Elias & Tävlingar i bloggen! sa...

Det där med plåster känner man igen sen man var liten. Minns en gång när jag var ca 3år och skulle på toaletten, jag hann in på toaletten men inte så mycket längre, jag både kissade och bajsade på golvet, som jag skämdes och grinade. Pappa kom och hjälpte mig och som tröst ville jag ha plåster. Minns att jag fick plåster lådan och innan jag var klar hade jag täckt hela armarna med plåster i alla möjliga färger och former! :)

Anonym sa...

Nae...Lille Liam då...
Hihi klart han ska ha mååånga plåster ;)
/Kram

Louise sa...

Usch, stackare! Plåster är toppen :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam