tisdag 22 maj 2012

Lekplatsen med morbror

Jag fick sällskap vid dagishämtningen idag av lillebror Adde som hade långtråkigt. Vi tog en promenad till lekplatsen vid campingen och grabbarna fick busa av sig ordentligt i rutschkanan och klätterställningen. Efteråt blev det en svalkande glass från affären, det är ju kvavt något så in i helskotta idag! Men jag ska inte klaga, jag är så glad att sommaren äntligen kommit! Det är så skönt att kunna ha balkongdörren öppen och gå ut och sätta sig i solen. Liam och morbror är där ute nu och leker med nya vattenpistolen och blaskar med vatten i hinkar.

Jag undrar hur min lille fis ska överleva utan sin morbror egentligen, sin stora hjälte? På fredag lämnar han oss igen för sitt sommarjobb på Öland. Liam kommer ju bli helt knäckt, han pratar ju bara om sin “Addi” hela dagarna. Men vi har redan planerat in en massa dagsutflykter till ön, så vi kan hälsa på honom i sommar!

IMG_1797IMG_1780IMG_1826IMG_1844IMG_1809IMG_1821IMG_1784IMG_1833IMG_1832

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oooooo,va underbart & ljuvliga Foto som alltid/Kraaaaaam

Carola Paro sa...

Jadu, nu är det verkligen varmt ute! man kan inte röra sig utan att genast täckas av en hinna av svett...

Vilken fin tröja Liam har! En sådan skulle jag helt klart kunna tänka mig till våra troll... synd bara att vi är så löjligt panka denna termin. :-/

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam