fredag 25 maj 2012

En smak av sommar

IMG_1984

Ramlösa Rött Päron är en helt ny smak som lanseras lagom till sommaren. Den är frisk, fruktig och passar alla – såväl päron som resten av familjen! Vi har fått äran att provsmaka och både sambon och jag gillade den somriga smaken skarpt. Och det jag reagerade på mest var att det doftade så gott när man skruvade av korken – både en smak och doft av sommar alltså!

Päron har odlats i flera tusen år och har en lång historia av att göra gott. Frukten innehåller både kalcium och magnesium samt ett flertal vitaminer. Päron är även rika på fibrer och har en positiv påverkan på magen. Röda päron är dessutom extra nyttiga då de innehåller mer antioxidanter än päronsorter med annan färg.

Ramlösa Rött Päron är helt enkelt en perfekt törstsläckare under soliga sommardagar!

För den som gillar andra frukter och bär kan kika i Ramlösas breda utbud av smaker – där finns något för precis alla!

2 kommentarer:

Cissi sa...

Vad gott det lät! Inte sett i butik än, men ska hålla utkik

Anonym sa...

Så gott & vilket fint Foto/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam