lördag 5 maj 2012

Kosläpp i Ingelstad

Klockan nio i morse tryckte vi in oss i Fiestan (tack Thessan för att du lånade ut din bil när vår är sönder) och styrde kosan mot Ingelstad. Först ut blev det en sväng i butiken Mylla för att leta reda på en födelsedagspresent åt Nikki. Dom har hela Villervallas sortiment, mitt absoluta favoritmärke, så att jag bara lyckades komma därifrån med present och inget till Liam är för mig en gåta. Ännu större gåta för sambon. Jag blir helsjuk när jag ser deras kläder annars, man vill ju ha allt och lite till!

Efter lite shopping var det dags att leta reda på en parkeringsplats vid Ingelstadsgymnasiet och sedan få en någorlunda bra plats vid hagen. Det var ju så galet mycket folk och barnvagnar överallt och hagen där var lite dumt utformad. I Smedby förra året kunde man stå runt hagen så fler fick plats, nu fick man trängas på två sidor istället så det var knappt man såg något. Men Liam såg de skuttande kossorna bra från pappas famn, det var ju det viktigaste.

Visst har vi haft en mysig dag, men jag tycker nog det var bättre i Smedby i alla fall, det var bättre skyltat för att inte missa några aktiviteter och inte alls lika långt mellan de olika “stationerna”. Liam däremot klagar inte alls, han har haft jätteroligt hela dagen och klappat alla möjliga djur. Rida ponny skulle han envist göra också och satte glatt på sig ridhjälmen, men att sitta på hästen och faktiskt rida var inte ett dugg skoj. Han var livrädd, så det blev inga långa metrar på hästryggen förrän han skulle hoppa ner. Hans favoritdjur under hela dagen var istället fåren och lammen. Dom skulle han titta på hela tiden och klappa!

IMG_1308IMG_1346IMG_1347IMG_1297IMG_1332IMG_1337IMG_1356IMG_1383IMG_1351IMG_1380

3 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Ser ut som en toppenhärligt dag!
kram kram

Emma sa...

Låter verkligen jättemysigt!

Kram

kattiiiiss sa...

Jättefina bilder!
Vi var på kosläpp för 2 veckor sedan :-)
Ha en bra måndag.
Kram K

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam