måndag 21 maj 2012

Ett andra ultraljud

Mitt i det där kaoset får man ändå känna sig glad och lycklig. Jag mår så mycket bättre idag efter att sambon och jag fått besöka gyn i Växjö för ett andra ultraljud. Vi fick träffa en läkare denna gång som gjorde ett mer utförligt och noggrant ultraljud. Allt såg jättebra ut och vi fick även lyssna på bebisens hjärta för första gången.

I tisdags förra veckan sa de ju att jag antagligen var i vecka 34. Och det stämde nog ganska bra för enligt läkaren är vi nu i vecka 35 efter att ha mätt bebisen. Herregud, vecka t-r-e-t-t-i-o-f-e-m. Är det riktigt klokt det? Om fem veckor kommer vi ha en liten här. Ett litet lillsyskon. Känns helt galet!

Men det är nog tur att det inte är så långt kvar. Foglossningen gör hemskt ont och jag tycker magen har vuxit och hårdnat något enormt på bara en månad. Innan varken syntes eller kändes magen lika mycket. Jag trodde bara att jag gått upp i vikt i och med att jag slutat röka, det är ju inte så konstigt att det blir så.

Jag hade så gärna velat få med mig ultraljudsbilder hem, men det gick inte. Bebisen är så stor och det var jättesvårt att få till en bra bild. Tyvärr tyvärr, men inget att göra åt. Men om tre veckor blir det ett nytt ultraljud, får stå ut tills dess!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj...v35 hihi...Men så härligt det måste vart med UL & höra bebisens lilla ♥ slå....
Må så gott & sköt om dig/er

/Kraaaaaaaaaaam

Cissi sa...

Wow! Härligt det måste vara att se den lill* där inne! Vet ni vad det blir? Hur känns det?

Ekomorsan sa...

Åh vad mysigt att fått se bebis igen! <3 Tråkigt att inte få med några bilder men snart har ni ju bebis ute hos er :) Vad säger Liam om att bli storebror? Tycker han det är spännande?

MansonDust ~ fyrabarnsmamma sa...

Eller om en-två veckor.. ;) Mitt andra barn föddes i v 36. Hihi.

Lilli - Nybliven tvåbarnsmama! sa...

Kolla om du kan göra akupunktur, jag gjorde det på bb

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam