onsdag 2 maj 2012

Tuppjuck.

Det är verkligen inte min dag idag, jag blir snart knäpp. Allt krabbar, precis allt krabbar. Får jag inte sitta timtal i telefonköer hela eftermiddagen och sen bråka med killen i växeln och skicka arga mail till skitkommunen jag bor i så nog fasen är det något annat. Och när jag väl lugnat ner mig och Liam och jag bestämmer oss för att gå ut i solen på balkongen och njuta av varsin glass så kan jag inte öppna balkongdörrhelvetet. Och när jag ska ringa till hyresvärden så får jag inte igång min mobil som är helt tvärdöd och hemtelefonen bara tutar upptaget.

Vad är det här egentligen? Jag har aldrig hört att onsdagen den andre är någon otursdag? I-landsproblem eller inte, jag blir fan knäpp snart. Och dagen är inte slut än.

Andas in, andas ut, andas in…

2 kommentarer:

Anonym sa...

Aj då...Räkna till 10 hihi
/Kram pårej tjejjen!

Alfva sa...

Usch, vissa dagar har man ju bara lust att sticka ner huvudet i sanden och hoppas att de försvinner fort! Hoppas allt löste sig till slut?!
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam