torsdag 24 maj 2012

Nyheter från Semper

IMG_1948

Fick hem spännande nyheter från Semper i veckan, de hade skickat oss tre paket Fullkorn välling Multikorn och tre paket Fullkorn gröt Multikorn. Liam har aldrig druckit välling tidigare (endast modersmjölkersättning fram till han var åtta månader) så jag är inte så säker på att han kommer gilla det. Men jag vet andra barn som absolut kommer uppskatta det! Däremot gröt åt han mycket både till frukost och kvällsmat när han var mindre men tröttnade sedan. Jag har försökt få honom att gilla gröt även nu då jag tycker det är både mättande och nyttigt för små magar, men han tokvägrar. Så det ska bli intressant att se om han gillar denna! Ska absolut testa ikväll – hoppas, hoppas!

Vill du också få hem spännande nyheter från Semper? Sex vinnare får två paket var hemskickade i min pågående tävling, har du ännu inte deltagit så gör det nu på direkten!

1 kommentarer:

Emma sa...

Härlig nyhet,. Innan har de ju bara funnits fulkorns välling upp till 1 år, så den nya med fullkornsvälling från 2 år och utan några konstiga smaker i låter kanon, de ska testas här hemma.
Går de att köpa i affärerna nu?

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam