torsdag 17 maj 2012

Kristi Flygare

Kristi Himmelfärdsdag betyder Broakulla Marknad, så där har vi varit idag och röjt. Först blev det ett besök hos Anna och Chrille så barnen fick leka av sig lite. Liam blev alldeles lyrisk av alla Alvins och Nellies roliga leksaker och barnen hann roa sig rejält!

Sen tog vi en tur till marknaden. Tycker den är mysig och alltid träffar man lite folk att prata med. Men vädret kunde ju ha varit lite bättre, det duggade och blåste om vartannat men solen tittade också fram. Förra året var det ju rena rama sommaren, Liam sprang omkring i shorts och solhatt, vädret var underbart. Men då var ju i och för sig Kristi Flygare den 2 juni, så det är väl inte så jättekonstigt då kanske.

Vi fick med oss lite smått och gott från marknaden i alla fall, goda munkar, colaremmar och Liam fick klubba, ballong och en tuff t-shirt av sin morbror. Han fick välja ballong helt själv och tog en rosa zebra, han älskar ju djur vår pojk.

Efteråt möttes vi upp hemma hos Liams gammelmormor och bonusgammelmorfar för att äta god middag, kalasa på munkar och jordgubbar med grädde. Som alltid lika bortskämda och proppmätta när vi åkte hem därifrån!

IMG_1627IMG_1615IMG_1624

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va mysigt med Marknad :)
Hihi...Så söt han är Liam med sin rosa Zebra :)
/Puss & Kram

Cissi sa...

Mys med marknad! Och där trillade polletten ner för mig, satt och funderade på hur det kan ha varit så varmt förra året! ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam