fredag 25 maj 2012

En sväng i Växjö

IMG_1999

Det var egentligen meningen att jag skulle till tandläkaren i Växjö idag men i gårkväll ringde dom och ville att jag istället skulle komma in på måndag. Vi hade ju redan planerat in en tur till stan så vi åkte idag ändå.

Först ut blev det barnvagnsbeställning på Babyproffsen. Det blev den jag pratade om inlägget i går; svart sittdel, svart hårdlift och grått teleskopshandtag med EVA-hjul.  Om tre veckor ska vi in och hämta den – attans spännande! Sambon tyckte även att vi skulle köpa till en ståbräda men samtidigt undrar jag om Liam kommer vilja använda den alls, han går ju gärna på egen hand om vi ska nånstans. Men vi får se, en skötbädd, barnvagnsparasoll samt en skötväska får följa med när vagnen hämtas i alla fall.

Sen blev det annat smått och gott. Bland annat lite shopping på CityGross och salladsbuffé på Markan innan vi begav oss hemåt igen.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket ljuvligt foto på söte Liam :)
Härligt att barnvagnen är beställd & den är såå fin/Kram Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam