fredag 18 maj 2012

Klämdag

IMG_1636

Sommarfin ute i solen!

Klämdagen blev en hemmadag för oss. Först hjälptes hela lilla familjen åt att städa hela lägenheten. Liam hjälpte till på sitt egna sätt, sprang omkring naken och lekte mer med sakerna än att plocka undan dom. Men vi blev snabbt klara och fint blev det. Skönt att ha det nystädat nu när det är långhelg och allt.

Eftermiddagen har vi spenderat med Liams morbror och mormor. Vi har grillat, ätit gott och kollat på film, Hade hoppats på att sitta ute på balkongen i solen och ha det gott hela kvällen men det var ju riktigt kallt emellanåt, blåste kyligt. Så vi var bara ute lite och lekte med Liam när det var som mest varmt och behagligt. Vi får helt enkelt hålla oss litegrann, på söndag ska det ju bli hela 20 grader här i byn – ooh, längtar!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Verkar vart en härlig dag trots städningen hihi...Liam är ju bara fööör söt/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam