måndag 31 januari 2011

Så var denna dagen slut…

IMG_0078 Liam innan läggdags – att det kan vara så roligt
att tända och släcka lampan om och om igen? Busfrö!

Vart sjutton tar tiden vägen? Liam hinner ju inte komma hem från dagis innan han ska sova och sen börjar det hela om igen. Tiden har sprungit iväg som attan idag även om vi inte gjort något speciellt. Bara tagit det lugnt, lagat middag, busat, tittat på Familjen Annorlunda och varvat ner i soffan.

Nu blir det raka vägen till sängen för min del. Resten av huset sover sedan några timmar tillbaka men som vanligt sitter nattugglan uppe och pillar med både det ena och det andra. Men nu: marsch i säng!

Måndagslistan

Ny vecka och dags att skriva måndagslistan precis som Jennyn med flera!

I dag, måndag, är jag glad för att...

  • Liams gammelmormor fyller idag 68 år! Grattis mormor!
  • Liam trivs jättebra på dagis och har inga problem med att gå två timmar längre varje dag.blomma_1188032015_49885
  • Bonuspappa har tatuerat mig i veckan, kanske blir det en till snart?
  • Liams 2-årsdag närmar sig med stormsteg! Mammas lille bebis börjar bli stor ♥
  • Vi är i full gång med planeringen för Liams två kalas nästa helg.
  • Anna och Chrille har äntligen fått sin prinsessa Nellie, Alvins lillasyster!
  • Helgen har varit full med skoj; fredagsmys, kalas och massa bus!
  • Jag har en toppentävling igång – delta!
söndag 30 januari 2011

Vår söndag

IMG_0025Liam leker cowboy innan läggdags – lika tuff (om inte tuffare) som idolen Woody i Toy Story!

Hela söndagseftermiddagen har jag ägnat åt att städa som en dåre. Mormor och morbror tog med Liam på promenad och sambon min han tittade på sport, så då passade jag på att gå loss på övervåningen. Det var ju knappast dammsuga lite här och skura lite där – jag var extremt noggrann. Jag brukar ju annars bara ytstäda lite och låtsas som att det regnar, men inte idag! Både vårt sovrum, Liams rum, badrummet, hallen och förrådet skimrar nu som aldrig förr! Gud, vad härligt!

Ikväll har vi tagit det lugnt, ätit pizza och kollat på Solsidan. Jag har även tagit tag i två stycken bloggdesign-beställningar som legat på hyllan i ett par veckor. Känns som att man inte hinner i veckorna längre. Sex timmars arbetstid vid datorn varje dag gör att man inte är så jättesugen på att varken blogga eller göra annat när man är “ledig”. Likadant på helgerna, då vill man bara njuta av familjen och hitta på lite roliga saker, göra sånt man inte hinner eller orkar med annars. Men nu så har jag fått tummen ur röven, känns skönt att snart ha dem färdigdesignade även om det är lite småpill kvar!

Nu ska jag krypa till kojs och läsa min bok innan det är dags att säga godnatt och slumra in! Imorgon är en ny dag med dagis för Liam och jobb för oss päron!

Vinnare: Fru N och Knepstolparna

Tävlingen i samarbete med Fru N och Knepstolparna är nu avslutad och en vinnare
av en fin tavla är utsedd – det blev nummer 51 (av 65 lotter)! 

Stort grattis till dig!
Tusen tack till Linda som driver bloggen Fru N och Knepstolparna för den jättefina vinsten och tack till alla 30 deltagare!

lördag 29 januari 2011

Här kommer…

...videoklippet (efter många om, men och vaafaaan) på mitt busfrö när han busar med gammelmormor och ballongerna! Han skrattar så han kiknar! Jag undrar hur det kommer gå om två veckor när vi ska ha kalas. Inte en enda ballong kommer väl få vara ifred då?

Gammelmormors födelsedagskalas

IMG_0020Liam gosar med bästa gammelmormor och bonusgammelmorfar!

Klockan två idag var vi bjudna på Liams gammelmormors födelsedagskalas. Hon fyller egentligen 68 år på måndag men vi firade lite idag istället. Det blev supersmarrig smörgåstårta och sen kaffe och tårta efter. Som om man inte redan var proppmätt? Men gott var det och trevligt hade vi!

Liam hade jättekul också, gammelmormor hade ju en hel påse med ballonger som blåstes upp och lektes med. Filmade fisungen också när han gapskrattade som en tok efter att gammelmormor låtit släppa ut luften rakt i ansiktet på min lille buse. Oj, vad han skrattade! Kanske, om Blogger vill samarbeta ikväll, kommer videoklippet upp här om en stund!

fredag 28 januari 2011

Fredagsmyyyys

IMG_9971Liam äter marängsvisch med HELA ansiktet!

Ikväll har vi varit på middag hos Liams mormor, hon bjöd på älgstek, potatisgratäng, kantarellsås och sallad. Gud, vad gott det var! Liam däremot tokvägrade att äta, han skulle minsann ha banan och russin istället. Men efterrätten, marängsvisch, var desto mer populär. Att mata vovven med maränger är ju jättekul. Och att kleta choklad i hela ansiktet också förstås!

Vid halv nio somnade gossen efter en lång och spännande dag. Lillebror åkte till Nybro i eftermiddags och ska stanna tills imorgon så Simon och jag har fått ha lite myspys för oss själva. Med andra ord; 2 kilos-godispåse och långfilm!

En mysig födelsedagspresent

IMG_9951Liams nya och supermjuka pärlsammetsfilt!

Som sagt, Liams 2-årsdag närmar ju sig med stormsteg och idag fick han en tidig födelsedagspresent på posten! Det var snällaste Lena på Darling Express som skickat den snygga pärlsammetsfilten “Retro Revolution” av märket Elodie Details. Jag vill inte ens tänka på hur länge jag suktat efter denna filt, likaså åkpåsen med samma mönster. Tycker det är så snyggt och så matchar det oförskämt bra till vår sittvagn i limegrönt och svart!

Tusen tack till Darling Express för den jättefina och praktiska presenten!

Tävling: Studio Nele

 
Jag tävlar om 2 presentkort á 250:- från Studio Nele hos Agnes!

Studio Nele erbjuder ett sortiment fullt med personliga och dekorativa tavlor och tryck. Kanske hittar du en mycket uppskattad personlig doppresent, en inflyttningspresent eller helt enkelt en fin tavla att pryda ditt hem med?
I denna tävling har två stycken lyckliga vinnare chansen att kamma hem varsitt presentkort på 250:- att handla för!

För att delta i tävlingen:
Lott 1: Lämna en kommentar med namn, mailadress och berätta vilken tavla hos Studio Nele du skulle välja om du vann.
Lott 2: Gå in på facebook och “gilla” Studio Neles facebooksida. Lämna din profillänk i kommentaren.
Lott 3: Kopiera bilden och den kursiva texten, tipsa om tävlingen i din blogg och lämna direktlänken i kommentaren.
Lott 4: Tipsa om tävlingen på facebook och länka hit, lämna sedan din profillänk i kommentaren.

Ni får själva välja hur många lotter ni vill ha (Lott 1 är obligatorisk) och sammanlagt kan ni få 4 stycken.
Tävlingen varar i 1 vecka och avslutas fredagen den 4 februari klockan 21:00! Lycka till allihopa!

torsdag 27 januari 2011

Hemklickade partyprylar

Nu har jag och sambon precis klickat hem lite roliga tillbehör inför Liams 2-årskalas, det börjar ju närma sig med stormsteg! Och eftersom vår lille buse är heltokig i Händige Manny kunde vi ju inte gör annat än att välja det temat, så glad han kommer bli!

Gapskratt!

Efter att jag hämtat Liam på dagis gick vi in en snabbis med posten till hans mormor. Där inne smaskade Liam på både äpple, pepparkakor och saft – och så fick han sig ett riktigt gott skratt när mormor och bonusmorfar kivades! Gilla!

IMG_9935IMG_9933IMG_9934IMG_9932

onsdag 26 januari 2011

Härliga onsdag

IMG_9909Peter plågar mig…

Jag har haft en riktigt bra dag! Det har lugnat sig på jobbet rejält nu (missa inte månadens nyhetsbrevet som är ute) så idag slutade jag vid halv tre efter flera roliga uppdrag. Vid tre hämtade vi Liam på dagis, han var full av bus när vi kom och kutade runt som en galning. När han visat oss alla roliga leksaker vinkade han till dagisfröken och så sprang han ut i kapprummet fort som attan. Jätteskönt att få hem honom och få mysa lite. Vi kollade på tv, smaskade på kex och lagade middag i godan ro.

Vid sex gick vi ner till mammas kille, Peter, för att få min tatuering fixad. Har ett kors med vingar på vristen som jag länge ångrat för att den är så fruktansvärt ful och oproffsigt gjord. Så Peter piffade till den med lite färg och snygga skuggningar!

Nu ska jag slänga mig i soffan och kika på tv med sambon, om jag får välja blir det Familjen Annorlunda från tidigare i veckan!

Vinnare: Huset på Landet

Tävlingen i samarbete med Huset på Landet är nu avslutad och en vinnare
av en leksaksbil i trä är utsedd – det blev nummer 14 (av 75 lotter)! 

Stort grattis till dig!
Tusen tack till Maria på Huset på Landet för den lekfulla vinsten och tack till alla 32 deltagare!

tisdag 25 januari 2011

Slut för idag…

IMG_9895
Finaste leendet i världen ♥

Min lille plutt sover sedan ett par timmar tillbaka. Det var knappt att jag ville natta honom, hade gärna myst med honom lite till. Har jobbat hela dagen även idag, så jag har inte hunnit njuta av honom riktigt. Men imorgon slutar jag vid halv tre så då ska jag hämta honom på dagis och sen ska det bli Liam-tid för hela slanten. Vi ska kanske ner och hälsa på Liams bonusmorfar också, jag är nämligen i stort behov av att fylla i min fula tatuering på vristen. Annars blir det bara lugn och ro imorgon, massa mys och gos i soffan med min goding.

Nu ska jag kasta mig i soffan, njuta av ensamheten och favoritprogrammen som spelats in. Sen kommer äntligen sambon hem!

måndag 24 januari 2011

Planering av lekhörna

Eftersom vi har två våningar så blir det att Liam har en lekhörna i vardagsrummet. Just nu är det fullkomligt kaos där med leksaker både hit och dit. Ingen ordning för fem öre trots plastlådor från Ikea. Så nu har ju suttit och planerat lite. Han fyller ju år snart också (14 februari) så kanske blir det några inköp tills dess. Har bestämt oss för att i alla fall köpa ett bord och två stolar som han kan sitta och rita vid, hittade också söt förvaring man kan hänga på väggen där pennor får plats. Kanske blir det också bokhyllan från Ikea där han kan ha lådor med leksaker och alla sina böcker!

Min lille tomte

Simon jobbar eftermiddag den här veckan så Liam får inte börja på dagis förrän vid elva varannan måndag. Jäkligt korkat enligt mitt tycke, men tur ändå att han får gå några timmar. Så under hela förmiddagen när jag jobbat har Liam och hans pappa lekt som sjutton. Skitgrisen fick ett bad också innan det var dags att lämna honom på dagis.

Jag fick jobba över idag, ska jobba hela kvällen. Så mormor och morbror var snälla och hämtade Liam vid tre, sen fick han följa med mormor in och äta pannkakor. Tog själv en liten paus från jobbet och smet in för att gosa med min lille tomte. Han var på riktigt bushumör och så hade han hittat mormors varma och goa innetofflor. Dem skulle han ha på sig och se söt ut! Mammas goding. Mormor var tvungen att smita nu vid fem så Liam och jag är tillbaka hemma igen. Fisungen pustar ut framför favvisbarnprogrammen och jag väntar på att få göra klart kvällens jobb. Får hoppas att det löser sig.

IMG_9871IMG_9861IMG_9853

söndag 23 januari 2011

Skitsöndag.

Vilken skitdag det har varit. En sån där söndag som man faktiskt kan leva utan. Allt har bara krabbat hela tiden. Har fått både tuppjuck och gråtattacker under dagens lopp. Förbannadejävlardatorjävel och skitprogram som inte vill som jag vill. Hoppas bara det löser sig tills imorgon så jag kan göra mitt jobb. Helvete. Tur att sambon var så snäll och försökte hjälpa mig i alla fall. Han har suttit vid datorn och försökt lösa allt under hela eftermiddagen och kvällen. Min hjälte.

Får hoppas att veckan ser ljusare ut och att jag fixar morgondagens uppgifter. Det finns inte rum för mer problem just nu. Jag orkar inte. Så nu säger jag tack och godnatt till denna skitsöndag och välkomnar en mycket trevligare måndag (utan krabb)!

Vinnare: Darling Express

Tävlingen i samarbete med Darling Express är nu avslutad och en vinnare
av en valfri babyfilt är utsedd – det blev nummer 33 (av 161 lotter)!

Stort grattis till dig!
Tusen tack till Lena på Darling Express för den jättegulliga vinsten och tack till alla 86 deltagare!

Vår lördagskväll

IMG_9834Liam äter marängsvisch hos gammelmormor!

I eftermiddags åkte vi till Liams gammelmormor och bonusgammelmorfar i Broakulla. Vi tyckte det var dags för en kortspelskväll igen! Dem bjöd på jättegod middag och sen spelade vi kort, Bankiren och Plump. Liam var också med såklart, hjälpte oss att lägga ut kort och samla in vunna slantar. Gullunge! Mitt i kortspelet blev det paus och vi smaskade på marängsvisch också. Liam tyckte det var riktigt smarrigt!

Efter att vi kommit hem, Liam fått i sig kvällsmat och nattats har älskling och jag kikat på Salt med Angelina Jolie. Tyckte den var bra, spännande och så. Men var inte slutet lite dumt? Kanske kommer det en tvåa? Maybe baby. Men nu blir det sängen i alla fall, är snortrött och imorgon ska hela lägenheten städas. Hinner inte med vardags-måsten i veckorna längre, på förmiddagarna är det jobb och på kvällarna är det full attention på min familj som gäller, så då får man ta det på helgerna!

fredag 21 januari 2011

Vinnare: Goosa

Tävlingen i samarbete med Goosa är nu avslutad och en vinnare
av en tygvimpel med valfri text är utsedd – det blev nummer 67 (av 81 lotter)!
 
Stort grattis till dig!
Tusen tack till Jessica på Goosa för den jättesöta vinsten och tack till alla 45 deltagare!

Home sweet home

IMG_9806Middag med Josefine, Muppsan, Madeleine och Nina!

Nu är jag äntligen hemma igen! Liam vaknade för en stund sen också så jag har fått gosa med honom ordentligt och sambon gör just nu frukost till oss. Åh, vad jag saknat dom!

Vid halv nio i gårkväll mötte jag och Josefine upp Muppsan, Madeleine och Nina på en mysig restaurang. Vi åt en jättegod middag och dessert. Hann prata en hel del också, tiden gick ju så himla fort! Men vid kvart över elva begav vi oss mot Centralen igen, alla skulle åka på varsitt håll. Mitt tåg gick vid 23:52 och tack vare tjejerna lyckades jag hitta rätt. Fick dela sovhytt med fem andra damer. Trångt som attan och lite läskigt att somna, men vid ett slumrade jag äntligen till.

Konduktören väckte mig och en annan tjej vid 03:49 och då var vi framme i Alvesta, Jag var lite orolig, tåget till Lessebo skulle inte gå förrän vid 06:06 så jag skulle behöva vänta ute på perrongen i två timmar. Men som tur väl var kom min älskade sambo och överraskade mig med skjuts. Gud, vad jag saknat honom!

Nu blir det jobb sex timmar framöver. Sen ska jag gosa och sova middag med min son!

torsdag 20 januari 2011

FORMEX

Madeleine, Muppsan och Josefin överraskade mig med en tur till FORMEX-mässan i förmiddags. Aldrig varit där tidigare och det var galet stort! Hittade massa roliga nyheter också givetvis, har skrivit upp kläder från både Nova Star, Snoozy och Lipfish på önskelistan. Och så annat smått och gott såklart!

Vid ett begav jag mig in till Moe i stan igen för att fortsätta där vi slutade. Blev dock en timme försenad. Varför? Det vill ni inte veta.. Herregud, vilket kaos det blev. Satte mig på fel tunnelbana två gånger innan jag hamnade rätt, på Karlaplan. Ingen aning hur jag lyckades, var ju så noga med att läsa all skyltar. Men men, jag kom fram till slut!

Klockan fem var vi färdiga så jag åkte in till Centralen igen. Har sedan dess suttit på ett mysigt café och jobbat lite. Om en liten yttepyttestund ska jag möta upp tjejerna och vi ska äta middag ihop! Ska bli kul! Sen vid midnatt går mitt tåg hem igen. Ska bli riktigt skönt, det har ju varit två intensiva dagar med massa intryck och lärdomar. Sen saknar jag mina pojkar så det gör ont <3

onsdag 19 januari 2011

Min första dag i Stockholm

046Bingo och Moe poserar!

Dagen har gått över förväntan, vad hade jag att vara nervös över egentligen? Tågresan från Lessebo gick jättebra. Madeleine hade förbeställt frukost till mig och resten av tiden ägnade jag åt att sova. Det var ju knappt något folk alls i vagnen så det var riktigt lugnt och skönt. På centralen mötte Madeleine upp mig och vi gick till Jensen's Bøfhus och åt en god lunch!

Vid två var vi (efter att ha gått vilse) äntligen framme på Skeppargatan. Moe, datakillen som snabbutbildar mig de här två dagarna, sitter och jobbar i Bingo Rimérs studio. Det var ju lite smålustigt, jag är ju inte så van vid att jobba i en sån miljö annars. Men det var häftigt, kul att se Bingo in action också när han fotade. Katrin och lille Ringo kom också förbi en runda!

Klockan sex kände vi oss ganska klara så jag tog tunnelbanan (helt själv utan att vara minsta rädd!) till Fridhemsplan där jag mötte upp Dessi, sen åkte vi hem till henne i Bromma. Vi har ätit lite middag och jag har tagit en välbehövlig dusch!

Nu ska jag ägna resten av kvällen till att plugga på mina hemläxor jag fick av Moe. Måste vara riktigt på hugget imorgon och suga in allt han visar och berättar, så jag har koll när jag kommer hem igen och ska jobba. Sen ska jag sova som ett barn, är helt slut. Bli en lång och spännande dag även imorgon!

tisdag 18 januari 2011

Resfeber?

IMG_9789Hm, vad är det här för en rolig låda?

Imorgon bär det av! Sambon skjutsar mig till Lessebo och vid tio i åtta hoppar jag på tåget till Stockholm. Vid halv tolv ska Madeleine möta upp mig på Centralen och sen ska vi på lunch. Resten av dagen kommer jag spendera tillsammans med Moe, han ska lära mig allt han kan så jag blir lite säkrare som webansvarig. Ska bli spännande att få lära sig nya saker!

På torsdag förmiddag vet jag inte riktigt vad som händer, Madeleine, jag och Muppsan skulle “hitta på något” så lite nyfiken är jag. På eftermiddagen ska jag fortsätta min snabbutbildning hos Moe. Kanske stöta på någon kändis också? Han sitter ju trots allt och jobbar hos Bingo Rimér. Var ju inte längesen jag träffade på honom, världen är ju så teenytiny!
På kvällen blir det middag med tjejerna och sen tar jag tåget hem vid midnatt!

Nu börjar jag bli riktigt nervös. Eller ja, jag kan vara ärlig och säga att nervositeten kommit och gått lite huxflux hela dagen. Tänker jag efter har jag egentligen ingen anledning till det, kommer ju gå jättebra det här, det säger ju varenda kotte. Och det är ju bara två dagar borta från mina pojkar. Både Simon och Liam har tagit ledigt så dom ska ha far-och-son-mys medans jag är iväg. Åh, vad jag kommer sakna dom!

Nu ska jag packa det allra sista och sen bums i säng, imorgon blir det en lång dag med massa äventyr!

Nokia N8

Den här mörkgråa skönheten hämtade jag ut i gårkväll, beställde den i torsdags så det var snabba ryck må jag säga. Det är en Nokia N8 och är varmt välkommen i familjen. Jag har haft samma mobil i snart fyra år och den stackaren sjöng på sista versen. Sambon beställde en silvrig N8 innan jul och jag har varit så avundssjuk. Men nu har jag en likadan, wihooo!

måndag 17 januari 2011

Vår måndag

IMG_9784
Liam sitter i skrivande stund och äter kvällsmat framför Djungelhjul.

Min lilla stjärna har haft en låååång dag idag. Väckte honom en timme tidigare än vanligt, redan vid kvart i sju. Han var pigg som en lärka och hade inget emot att gå till dagis vid kvart i åtta. Väl hemma igen satte jag igång och jobbade på min allra första dag som webansvarig för Barnshopping.se. Känns jättekul faktiskt och jag hann med en hel del under de sex timmarna vid datorn. Det kommer bli bra det här och jag kommer trivas som attan, känner jag!

Pappa Simon hämtade Liam efter jobbet och han hade visst varit väldigt trött under dagen. Efter middagen hann dom inte ens bära in honom i sängen, han hade somnat direkt. Men det verkar inte bekomma honom ett dugg att han får gå två timmar extra per dag, Han älskar ju dagis! Det är väl kanske lite värre för mig, jag är ju så van vid att ha honom hemma. Men så kommer det vara ett tag framöver, så jag får bita ihop och njuta av honom så mycket jag kan om kvällarna istället!

söndag 16 januari 2011

Litet födelsedagsfirande

IMG_9751Små smörgåstårtor till födelsedagsbarnet!

Vid halv sex besökte jag, Liam, mamma och brorsan Liams gammelmormor och hennes Arne i Broakulla. Vi fikade och Liam var heltokig hela tiden! Busade som attan och smaskade på både kakor och russin. Vid halv åtta mötte jag upp Simon och Mattias vid tåget i Emmaboda. Pojkarna har visst haft en riktigt kul helg med Handbolls VM, födelsedag och diverse pojkstreck.

När vi kom hem överraskade jag min hungrige man med ett försenat födelsedagsfirande: små smörgåstårtor! Förra året blev det frukost på sängen men eftersom han varit iväg fick det bli så här istället. Inte mig emot, riktigt smarrigt nu på kvällskvisten!

Nu blir det lite soffmys innan det är dags att sova. Imorgon väntar dagis för Liam och vi päron ska jobba! Liams tider på dagis har ju ändrats nu i och med min anställning på 75%. Så istället för bara 15 timmar i veckan blir det 8:00 till 15:00 för mitt busfrö. Det kommer säkert gå jättebra. Och det ska faktiskt bli skönt med lite mer rutiner i vardagen!

Dagens outfit

IMG_9736IMG_9739IMG_9745

T-shirt: Snoffs design
Scarf: Pippi
Jeans: Gangstar från Babylooba
Tofflor: Toffelhjälten

Tävling: Fru N och Knepstolparna

Jag tävlar om en tavla från Fru N och Knepstolparna hos Agnes!

Fru N och Knepstolparna är en blogg fylld av härligt vardagskaos, inredning, pyssel och tips! Linda, som driver bloggen, erbjuder även egendesignade tavlor med söta texter och personliga tryck! I denna tävling har ni chansen att vinna en av tavlorna ovan!

För att delta i tävlingen:
Lott 1: Lämna en kommentar med namn, mailadress och svara på frågan; Vad kostar en poster hos Fru N och Knepstolparna?
Lott 2: Kopiera bilden och den kursiva texten, tipsa om tävlingen i din blogg och lämna länken i kommentaren.
Lott 3: Prenumerera på Fru N och Knepstolparna på Bloglovin’ och berätta i sin kommentar att det är gjort.
Lott 4: Lägg till dig som “följare” i Fru N och Knepstolparnas högerspalt och berätta i din kommentar att det är gjort.
Lott 5: Tipsa om tävlingen på facebook och länka hit, lämna sedan ditt facebooknamn/profillänk i kommentaren.

Ni får själva välja hur många lotter ni vill ha och sammanlagt kan ni få 5 stycken.
Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas söndagen den 30 januari klockan 21:00! Lycka till allihopa!

Myskväll

Ikväll har vi fluffat som grisar hela högen. Vi åt en jättegod middag bestående av fläskkotletter, kroketter, bearnaisesås och sallad. Mumsfillibaba om du frågar mig. Liam har smaskat på glass också. Jag kunde inte motstå rådjursögonen, det lilla fingret som pekade på frysen och hans "gass… gass…”. Men till mitt försvar så är det ju faktiskt lördag!

Efter nattning hyrde brorsan och jag film och gottade oss med chippe och dippe. Det blev Trollkarlens Lärling med Nicolas Cage eftersom vi var sugna på lite äventyr och action samt att utbudet hos Telia var magert. Men jag gillade den. Den var mystisk, spännande, rolig och lite romantisk. Ja, sådär småmysig liksom. Kanske har det lite att göra med att min favoritskådis är med i den också. Det spelar egentligen ingen roll vilken skitrulle Nicolas Cage tackar ja till, honom sviker jag inte i första taget. Aj löv him tu de muun änd back. Typ.

Och förresten, soundtracket Secrets med One Republic är riktigt riktigt bra!

lördag 15 januari 2011

Det blev…

…ett litet besök idag för Liam och mig hos familjen Patron-Neikter. Min lille grinolle var på väldigt dåligt humör innan vi skulle åka dit, men när vi väl var där blev han mycket gladare. Liam och Nemo matade varandra med russin, Nikita visade stolt hur duktig och hon är på att gå och så kalasade vi på kringlor och saft!

NikitaNemoNikitaLiam och NemoLiam och NemoNemo och pappa André

Simon 32 år!

Natti natti…

IMG_9660

Fredagsmyset är nu till ända och vi har haft en trevlig kväll. Inte behöver Liam och jag sitta ensamma när Simon är iväg, för brorsan, mamma och hennes Peter har varit här under hela kvällen och vi har gottat oss med pizza och soffslapp framför tv:n.

Ska strax krypa ner i en kall och tom säng och värma mig med Denise Rudbergs Jenny S. Fick ju 4 av hennes böcker (läst 4 av hennes andra tidigare) i julklapp och har redan hunnit plöja mig igenom två och en halv. När jag väl börjar kan jag inte sluta! Älskar chic lit och hennes böcker är riktigt bra. Så nu säger natti natti och hoppas på en härlig dag med min son imorgon!

fredag 14 januari 2011

Dagens outfit

IMG_9631IMG_9634IMG_9643

Pikétröja: H&M
Byxor: H&M
Strumpor: H&M

En ka-ka-ka-kall morgon

När vi steg upp idag var hela lägenheten svinkall. Vår förbaskade pelletskamin och jag har med andra ord bråkat hela dagen. Så typiskt att den ska krabba när Simon är iväg över hela helgen. En annan har ju tummen mitt i handen. Men han instruerade mig över telefon och efter många om och men startade den och är nu i full gång med att värma upp vårt hem. Fick bylsa på Liam både varma innetofflor och en varm tröja så han inte skulle frysa. Han fick ju en jättemysig stickad huvtröja av oss i julklapp och den kom väl till pass nu med sitt ulliga foder. Så han klagar inte utan är i full gång med att leka med sitt duplo!

IMG_9620IMG_9607IMG_9615

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam