torsdag 24 februari 2011

Vår lille konstnär…

IMG_1069Liams fina spegel och söta handduk!

De senaste “verken” som vår duktiga konstnär fått med sig hem från dagis är bland annat dessa två skapelser. Handduken är ju bara för söööt med hans små handavtryck och namn. Spegeln har han också målat och den ska hängas upp på hans rum. Eller kanske på toaletten, då kan han ha den när han borstar sina små bissingar. Något annat vi fått hem är en jättestor teckning som Liam och Nemo målat tillsammans, som nu pryder hela kylskåpet. Den var så stor så den fick delas så pojkarna fick en varsin teckning. Jättekul minne att spara, speciellt eftersom Nemo och Liam börjar bli jättebra kompisar!

5 kommentarer:

Tina sa...

Va fint :)
En riktig liten konstnär :)

Tarja sa...

Nämen vad fint han har gjort!

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Underbart!

En pojkmammas vardag sa...

Älskar allt pyssel som ens barn kommer hem med. Och jag håller med om att handduken var hur charmig som hellst :)
Kram!

Tess sa...

åh va fina grejer han gjort. Verkligen fint med handduken. Roligt att spara allt sånt där pyssel som barnen kommer hen med. Även om det per vecka blir ungefär 50st teckningar;-)
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam