onsdag 16 februari 2011

Sjukling?

En trött och förkyld liten Liam vid kvällens nattning!

Det verkar som att våran lilla kille börjar bli lite sjuk, åtminstone är det något på gång. Han snorar och hostar lite, kanske inte så konstigt när hans morbror sprider baskilusker hitan och ditan i hela lägenheten? Fisungen har fått i sig lite flytande alvedon och så har vi gett honom näsdroppar samt en sväng med nössugen. Inte uppskattat, kan jag tala om! Men det måste ju göras och förhoppningsvis är han piggare imorgon så han inte missar dagis. Det är ju sista dagen den här veckan eftersom vi har tagit ledigt på fredag, då blir det en tur till fotografen i Kalmar där vår lille modell ska ge mamma och pappa de sötaste och busigaste bilderna. Ska bli såå kul! Och är han riktigt samarbetsvillig och glad inför kameran blir det Leo’s Lekland efteråt!

6 kommentarer:

Tarja sa...

Nawwww... så söt han är när han sover... hoppas bara han inte blir sjuk nu när ni har gjort upp sådana roliga planer för fredagen...

En pojkmammas vardag sa...

Håller tummarna för att det var bara en liten tillfällig förkylning Liam hade ikväll!
Kramar

Emma Johansson sa...

Åh, hoppas han inte blir sjuk nu då!
Hoppas du delar med dig av bilden som tas imorgon då :)

Elisabeth sa...

Hoppas han kryar på sig snabbt så ni kan ha en mysig fredag :)

Kram E

Tess sa...

Japp i det tråkiga lilla Åryd mellan växjö/hovmantorp bor jag. Såg att du bor i Kosta va? Det var ju inte långt ifrån då;-)

Hoppas han inte blir så sjuk nu när ni ska fotografera honom. Hade oxå velat ha canvastavlor på mina men det har aldrig blivit av.
Kram

Erika sa...

Hoppas han kryar på sig snabbt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam