torsdag 24 februari 2011

Snart helg!

IMG_1074 Liam och pappa Simon myser i soffan innan läggdags!

Snart är det redan fredag och det betyder härlig helg! Det är inte klokt vad veckorna tuffar på. “Tiden går fort när man har roligt”, sägs det ju. Men det vetisjutton om den här veckan varit speciellt kul med alla förkylningar, baskilusker och timmar nerbäddade, men fort har den gått ändå. Men nästa vecka har jag lovat att det ska bli lite roligare, Liam och jag ska hälsa på vänner, fika och busa! Behöver träffa folk känner jag, har varit instängd på tok för länge nu!

Mina pojkar ligger och sover sött i skrivande stund, det är bara jag kvar som har lite jobb att fixa innan läggdags. Mina shoppingtokiga läsare måste ju ha en massa kul erbjudanden i inkorgen imorgon, hihi. Så här ligger vi inte på latsidan! Men sen är det marsch i säng för min del, fick bara sova fyra timmar föregående natt och det har satt sina spår kan jag meddela. Men så är det, jag är ju en riktig nattuggla. En nattuggla med rethosta, fantastisk kombo!

1 kommentarer:

Unknown sa...

Inkorgen? Finns det något nyhetsbrev jag missat? :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam