onsdag 2 februari 2011

Dagen, dagen och dagen

IMG_0136Liam och mormor busar!

Trots att Liam och jag försov oss i morse, vilket brukar leda till en helt förstörd dag, så har den här dagen varit riktigt riktigt bra! Jobbet gick som smort och jag kan säga att jag känner mig väldigt nöjd med dagens insats, för nog får man skryta lite? Jag har ju ett toppenjobb faktiskt! Speciellt såna här dagar när man inte vill sluta för dagen, wihoo!

Resten av dagen så har vi inte gjort speciellt mycket, lämnat bilen på lagning i Holmsjö och så har vi lagat en jättesmarrig middag; Fajitakyckling med tortilla och smaskiga grönsaker. Nu däremot blir det ryggläge i soffan, ska kika lite på mina favvisprogram innan nanedags! Imorgon är en ny dag utan minsta tecken på försovning!

Herregud, i det här inlägget låter jag ju som Mikkel Madsen; Dagarna, och dagarna, och dagarna. Det är de dagarna du minns… Dåligt ordförråd kallas det! Men spela kvitta, för jag är nöjd med dagen, dagen och resten av dagen! Sådeså!

3 kommentarer:

Tarja sa...

Aldrig roligt att försova sig. Men det brukar lösa sig om man inte gör en big deal av det :)

En pojkmammas vardag sa...

Härligt att dagen blev bra trots en mindre bra start! Och en härlig busbild på Liam och hans mormor :)
Kramar!

bagerskan sa...

Jag hade oxå en sån dag igår, en sur start men väl i skolan ville jag inte att dagen skulle ta slut!
Vi hörs i helgen gällande tårta till nästa helg!
Kram kram Karin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam