tisdag 22 februari 2011

Rapportering från sjukstugan

Liam smaskar på kvällsfika hos mormor!

Varken igår eller idag har det blivit många knop gjorda. Både Simon och jag är sängliggandes och Liam har fått vara hemma från dagis också. Håller på att bli tokig på det här och har ont i varenda kroppsdel. Har hostat sönder både lungor och hals, till och med äggstockarna om det är möjligt. Gör i alla fall jävligt ont både där och i revbenen. Jag fortsätter med Cocillana-Etyfin men den verkar inte hjälpa så värst mycket, så blir det inte bättre får det bli ett besök på vårdcentralen i dagarna.

Min mamma var snäll och bjöd in oss på middag idag, skönt att slippa tänka på det. Så den enda kraftansträngning jag lyckats med är att åka och handla, bunkrat upp med både nyponsoppa och piggelin. Nu ska vi bli friska och krya, så det så!

3 kommentarer:

Caroline-Mamma till Noah sa...

Krya på er!!

tarja sa...

Åh, hoppas ni kryar på er snart. Jag har två förkylda barn här hemma och jag kan säga att det är synd om alla som är förkylda. Men jag har än så länge lyckats hålla mig borta från de.

Tess sa...

Hoppas ni kryar på er!!!
Skickar några friska kramar till er1

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam