fredag 25 februari 2011

Fredagsmys

IMG_1162Kuddkrig och kittelkalas i mormors säng!

Som hos alla andra Svenssons är det fredagsmys som gäller här hemma ikväll. Det har blivit något av ett måste, som en last. För visst längtar man till fredagens goda mat, gottispåsen och myspys i soffan redan på måndagen? Det gör jag!

Vi blev inbjudna till Liams mormor på middag klockan sex. Hon hade gjort jättegod gratäng med potatis, torsk, dill och massa smaskens. Till efterrätt blev det Simons absoluta favvo; blåbärspaj med vaniljsås. Vi blev ordentligt bortskämda! Liam åt dock inte så värst mycket, han är inne i en riktigt kräsen period just nu. Men nöjd var han ändå, mormor har ju en jättestor och studsvänlig säng att skutta omkring i och såklart en stor låda med leksaker att skoja med!

Vårt pyre ligger och sover sött sen ett par timmar tillbaka så nu ska Simon och jag poppa popcorn och titta på hyrfilm!

1 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Jag älskar också fredagsmys och allt gottgott som den dagen bjuder på ... en liten försmak inför lördagens gottigott, hihi!
Kramis

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam