söndag 27 februari 2011

Grill- och mellokväll… igen!

Vi kunde ju inte låta bli. Klart att grillen inte kan stå ute i kylan alldeles ensam så här en lördagskväll. Det hade ju bara varit taskigt. Så till middag blev det grillad fläskfilé med klyftpotatis, bearnaisesås, sallad och tzatziki. Man kan säga att det enda som saknades var nypotatisen och myggen. Och förstås att hålla middagen ute i trädgården. Ja, jag erkänner. Nog för att jag älskar vinter och snö men nu börjar jag tröttna lite. Var sjutton håller våren hus?

Kvällen har såklart gått i schlagerns tecken också. Jäkligt bra låtar ikväll måste jag säga. Och Nicke Borg var ju helt fantastisk och förtjänar absolut en finalplats i Globen! Lite tråkigt dock att Lasse Stefanz åkte ut. Inte min musiksmak men sångaren är ju trots allt mormors kusin så visst höll jag mina tummar och tår för gubbarna!

Efter att Liam somnat kikade vi på helgens andra hyrfilm: The Social Network. Tobias hade inte rekommenderat den, han verkade tycka att den var kass. Men det hindrade inte oss så vi kikade på den ändå. Och visst var den lite smådryg? Jäkligt trist film egentligen, ytterst få minuter man överhuvudtaget fick se dagsljus. Men jag måste säga att jag gillade den ändå. Intressant att se hur Facebook grundades och hur jäkla stort det har blivit. Det är ganska sjukt egentligen. Så ja, den får godkänt!

IMG_1235IMG_1250IMG_1238IMG_1246

3 kommentarer:

tarja sa...

Ja det är nästan sjuk hur stort facebook är. Har du inte facebook så finns du inte ;). Har inte sett den filmen men skulle gärna vilja...

Andrea sa...

Åh så gott med grillat, jag längtar till snön smälter undan. The Social Network var inget riktigt att hänga i julgranen alltså? Vi lär väl se den ändå när vi får tillfälle, är lite nyfiken :)

Fia sa...

Ååå såå gott med grillat!!Längtar som tusan tills vi tar fram våran.Just nu är det liiite för mycket snö för att komma fram till den i förrådet.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam