torsdag 17 februari 2011

Förberedelser inför fotograferingen

Liam fick gå på dagis idag trots allt. Först tänkte jag låta honom stanna hemma, han såg så hängig ut i morse när jag gick in för att väcka honom. Men efter en lite pratstund piggnade han till, flög upp ur sängen och smilade! Han var precis lika pigg när jag hämtade honom vid tre, hostade lite bara men vilken unge gjorde inte det? Dagisfröken (jag vet att det heter förskolelärare, men jag har alltid sagt dagisfröken och så kommer det förbli. Och visst låter det lite gulligare?) Karin sa att han hade varit busig och glad under dagen och någon feber har inte heller visat sig.

Han fick läsa sig lite tidigare ikväll också och efter näsdroppar och alvedon somnade han direkt. Så förhoppningsvis (jäkligt stark betoning) kommer vår lilla utflykt till Kalmar att bli av imorgon. Klockan tio har vi tid för en timmes fotografering hos Ateljé Sofi och jag är jättespänd! Även om vi inte kommer få med oss bilderna hem (blir visning efter två veckor då bilder väljs ut och beställs) så ska det bli riktigt skoj. Jag hoppas bara att han inte kommer han en sådan dag imorgon. Då han absolut inte ska vara med på bild, bli ledsen och vilja vara i famnen. Nepp, imorgon ska min lille son visa sitt sanna glada och charmiga jag!

Har lagt fram kläder tills imorgon också. Det ska helst vara så neutrala plagg som möjligt, stod det i broschyren. Så det blir ett par snygga jeans och en vit skjorta. Ska ha med mig en extra skjorta också ifall det händer en olycka, man vet ju aldrig med busiga småbarn. Han kommer bli så snygg i sin casual look. Skjortan ska vara uppkavlad och lite öppen i halsen och så ska han bära sitt fina namnsmycke som han fick i doppresent av mormor.
Man får också gärna ha med sig någon personlig sak eller något annat kul som barnet kan pyssla med på bilderna. Jag funderar på att ta med Liams supersöta gungelefant som han kan sitta på och så. Och självklart kommer även hans älskade groda att få följa med – den har ju varit hans älskling enda sen födseln och ger honom trygghet. Ja, vi får väl se. Kommer i alla fall att bli jättekul!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam