fredag 18 februari 2011

Vår förmiddag i Käälmäär

Fotograferingen hos Ateljé Sofi gick över förväntan! Kanske inte till en början då Liam absolut inte ville ha något med gungelefanten att göra, Sofi hade ju så mycket annan rolig rekvisita som han kunde pilla med. Bland annat en rosa pall som Liam var överdrivet förtjust i, lite bollar, traktorer och så de spännande såpbubblorna!

Ska bli riktigt spännande att åka på visning om en månad(!) Simon har lite svårt att ta ledigt på jobbet framöver så vi fick ingen tid förrän 17 mars. Men men, den som väntar på något gott!

Efteråt blev det en tur till Hansa City för lite lunch och shopping. Liam fick ju ett presentkort på Lindex när han fyllde år så lite basplagg och nya strumpor inhandlades. Simon sprang in på Stadium också för att göra av med sina presentkort men han hittade inte ett smack, istället fick ytterligare sex plagg till fisungen följa med hem!

4 kommentarer:

Andrea sa...

Det är alldelles för lätt att shoppa barnkläder inte sant? Den där NS-tröjan är underbar! Den har vi också :)

Tess sa...

Va bra att fotograferingen gick så bra!
Ja, visst är det så att man hittar alltid mer kläder till barnen som får följa med hem.
Ha en bra helg!
Kram

Erika sa...

Tack! :)

Nej, det går på tok för fort!

En pojkmammas vardag sa...

Så skönt att fotograferingen gick bra!
Och va duktig han är på att äta med kniv och gaffel sötknoppen eran ;)
Kram!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam