fredag 4 februari 2011

Vår fredag hittills

Nu sover vårt lilla busfrö. Det är inte många timmar vi träffat honom idag. Det blev en stund i morse innan han och morbror gick till dagis. Jag började jobba en timme tidigare idag nämligen, eftersom sambon och jag behövde åka till Nybro och fixa lite ärenden på eftermiddagen. Så då hämtade morbror honom och medans vi var iväg var han inne hos mormor och busade. Så det blev bara några timmars mys nu på kvällen innan läggdags. Vi har tittat på film (Toy Story, vad annars?) och gosat i soffan. Lite fika blev det också, vi köpte ju med oss lite hem och chokladboll tackar han inte nej till lille gottegrisen!

Sambon (läs: pensionären) sitter och tittar på På Spåret som är ett favoritprogram. Jag slipper det gärna så passar på att fixa lite annat under tiden. Men när det är slut börjar fredagsmyset på allvar: hyrfilm, gotte och soffmys!

IMG_0203IMG_0197IMG_0195

1 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Det där med att gilla kakor känner jag igen. Theo är helt galen i kakor (fika) - sånt har han stenkoll på!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam