onsdag 9 februari 2011

Utebus efter dagis

IMG_0357Gladfisen efter lite pulkaåkning idag!

Liam var en riktig gnällspik i morse. Han vägrade både att klä på sig ytterkläderna och sitta i vagnen, riktigt gallskrik! Med andra ord tackar jag Gud att grannen inte var hemma för då hade nog socialen knackat på direkt, fisungen skrek ju som om jag torterade honom. Men vi kom till dagis i alla fall, om än lite sent, och surpuppan blev lite gladare!

När jag hämtade honom idag vid tre var han dock som en helt annan unge, superglad! Likaså när vi kom hem då han och Diesel fick leka ute lite innan vi gick in. Åka lite pulka är ju alltid lika roligt och han älskar att kasta snöbollar till Diesel som skuttar i snön som en tok och fångar dem. Buspojkar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha, så låter det här varje dag. Stackars dagmamman och de andra barnen tror ju säkert att jag tjuvnyper henne var gång vi måste på med overallen, för det är samma ljudvolym varje gång. Som att hon triggas, för sen fortsätter hon gärna i 20-30 minuter. Vissa dagar skulle jag sälja henne billigt! ;)

Nina sa...

tack. han är frisk som en virvelvind idag. herregud. vart bombnedslag här hemma *S* så imorrn blir det dagis igen för hela slanten.. ://

Carola sa...

Mmm, det är roligt att gå på bio med de små, det är det... Men för att få ut mesta möjliga av det så bör de kunna sitta stilla såpass lång tid som filmen är... jag skulle t.ex. inte gå med vår yngsta, inte än... hon är för busig... *s*

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam