fredag 11 februari 2011

Ballongerna anfaller!

Jag och mamma hämtade Liam på dagis efter jobbet vid tre. Han var sist kvar och heltokig, kanske inte så konstigt då han fick ha alla leksakerna helt för sig själv! Men han följde glatt med hem och vi har stökat resten av eftermiddagen med alla förberedelser. Min lille plutt fyller ju två år på måndag så imorgon kommer alla hans kompisar (förutom Alex och Alvin som inte kunde) hit och vi ska äta bullens, smaska på världens finaste tårta, leka och busa massor! På söndag blir det ännu mer kalas då hela familjen kommer hit och ska fira Liam och pappa Simon (som fyllde 32 år i januari), fullt ös med andra ord.

Pappa Simon är inte hemma ikväll utan på whiskeyprovning med sina kompisar i Emmaboda. Så Liam, jag och morbror Adde har gottat oss med pizza, dukat upp långbordet och blåst upp miljoner ballonger. Liam som annars brukar lägga sig vid sju skulle absolut inte sova, inte förrän vi var färdiga vid nio med dekoreringen. Busfrö!

IMG_0368IMG_0371IMG_0382

2 kommentarer:

Tess sa...

Att alla barn tycker det är så roligt med ballonger. Mina är ju 4½ men tycker det är superkul bara dom får en ballong att bolla med.
Ha en bra helg!

Carola sa...

Haha, småskruttar brukar alltid älska ballonger! Går ju att göra så mycket med dem, försöka slå upp dem i taket, jaga dem, kasta längst o.s.v. o.s.v...
Hoppas ni får en underbar dag! ♥

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam