onsdag 23 februari 2011

Nova Star SS2011

Nu har äntligen Nova Stars vår- och sommarkollektion inkommit i Små Stjärnors sortiment! Jag blir så glad när jag ser plaggen, Nova Star kan verkligen inte misslyckas. Eller vad tycker ni?

Något som mer än gärna får flytta hem till Liams garderob är den blå WCT jackan, de matchande byxorna och mössan. Eller ja, allt får gärna flytta hem hit egentligen. Men någon måtta på shoppingsuget får det ju vara!

Ni har väl inte glömt att ni kan vinna ett hemligt barnklädespaket till ett värde av minst 600 kronor från Små stjärnor? Tävlingen avslutas imorgon klockan 21:00 så än finns det tid att delta. Alla kan vara med och slåss om paketet, vare sig du har blogg och facebook eller ej. Så in och delta på momangen!

1 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Jag gillar huvtröjan ... varför växte inte plånboken till dubbel storlek när man fick ett till barn!! För det finns så mycket jag skulle vilja klicka hem ...
Kram!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam