fredag 25 februari 2011

Gäsp. Pust. Stön. Stånk.

Du har så rätt så rätt Björn Skifs; det blir alltid värre framåt natten. För nog fasen trodde jag att jag var på god väg att tillfriska, det har i alla fall känts så det senaste dygnet. Ja, tills nu då. För så fort man ska sova kommer den eländiga hostan fram igen. Är såå trött. Till och med för trött för att orka försöka somna. Jag bara snurrar runt som en dåre i sänghalmen och kippar efter luft mellan hostattackerna. Så för att undvika att hålla både Simon och Liam vaken resten av det som är kvar av natten så ska jag nu krypa ner i soffan på nedervåningen, zappa mellan de femtioelvamiljoner kanalerna och försöka somna till någon skitrepris. Lycka till!

4 kommentarer:

Nina sa...

hostan kommer ALLTID tillbaka på natten- jäkla skit hosta!!!!!!!! Hoppas den ger med sig snart så att du får sova bättre å känna dig kry!


ja visst är tapeten fin! älskar den. så kär :D nu ska vi bara spara ihop till den å handla. så mkt "måsten" som vi måste köpa innan-.

Therese sa...

Usch, hosta är värst. Det går inte alls att sova och precis när man slumrar till så måste man hosta och vaknar upp igen. Hoppas du ändå fick vilat lite framför någon dålig repris :)

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Krya på dig!
Jag var bara tvungen att köpa den rosa tröjan på HM =)
Tycker också det är fint på pojkar!

Unknown sa...

Usch då, krya på dig!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam