lördag 19 februari 2011

Grill- och mellokväll

Nejdå, vi är inte helt från vettet. Vi längtar bara så otroligt mycket efter sommaren. Vad passar då inte bättre än att rota fram grillen ur källaren och få grannarna gröna av avundsjuka? Ni anar verkligen inte hur jäkla gott det var! Grillspett, noisettes, champinjonsås och en smarrig sallad. Grillen kommer helt klart att användas nästa helg också!

Vi har inte bara skämt bort oss med grillat ikväll utan även kikat på Melodifestivalen (grattis Saade!), busat med en hostig Liam och hyrt filmen I rymden finns inga känslor. Jag är inte förtjust i svenska filmer egentligen, allt utom Beck och Wallander går helt bort. Men den här var riktigt bra faktiskt, lite småtokig liksom. Så den rekommenderas varmt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh jag längtar också väldigt mycket efter sommaren1

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Åh vad gott med grilla - det vill jag också ha =)
Ni verkar ha haft en toppen kväll!!

Tarja sa...

Åh så gott med grillat... vad sugen jag blev på det...

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam