måndag 14 februari 2011

BVC och födelsedagslunch

I förmiddags blev det ett besök på BVC för 2-årskontroll. Liam var en riktig liten blygis och vågade knappt titta på Agneta. Men vägningen och mätningen gick jättebra. Han är ju så stor nu så han får stå på den stora vågen och mätas mot väggen istället. 86 cm lång har han hunnit bli och väger nu 13,1 kg. Känns lite konstigt att han vägde 10 kg när han var 6 månader (en riktig liten dunderklump) och bara gått upp 3 kg på ett och ett halvt år, men han följer kurvan perfekt nu konstaterade Agneta.

Efter besöket blev det födelsedagslunch på Emmagården. Vi åt goda mackor och sen kalasade vi på semlor och chokladbollar. Liam kunde absolut inte sitta still, sprang omkring och lekte med alla roliga leksaker som finns i “barnhörnet” av fiket. Mysigt var det i alla fall och jag tror att han är nöjd med sin födelsedag hittills. Dem skulle även fira honom på dagis i eftermiddag med glass och när han kommer hem ska vi öppna lite paket tillsammans också!

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

GRATTIS Liam på 2-årsdagen!
Perfekt att fira med semla och lek på fiket. Så villa jag också fira min födelsedag :)
Kramisar

Mrsfunky sa...

Oh vad gott det såg ut med semlor, blev riktigt sugen på det nu. Kanske får köpa hem några stycken till kvällen.
Hoppas ni hade en underbar dag igår.

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam