söndag 6 februari 2011

Schlagerkväll

Liam leker lite innan läggdags!

Ikväll har vi haft mys a la schlager. Dukade upp med Toast Skagen till förrätt, inbakad fläskfilé med hasselbackspotatis och champinjonsås till varmrätt och så kladdkakemuffins till efterrätt. Herregud, så gott! Gissa om man är mätt nu? Melodifestivalen var väl som det brukar, höga förväntningar som mynnar ut i ett sting av besvikelse. Men jag är i alla fall glad att jag hittade 1½ favoriter bland bidragen; Danny och liiiite Swingfly. Ska bli intressant att se de kommande programmen också!

Liam var uppe enda till tio ikväll, fullt ös medvetslös! Innan läggdags var det lite bus i hans rum på schemat. När han somnat bänkade vi oss återigen i soffan för att se en av de tre hyrfilmerna; Mother and Child. I gårkväll var det Knight & Day och imorgon kväll kommer det nog bli den tredje och sista; Grown Ups. Mysigt att hyra film då och då. Lite vardagslyx liksom!

5 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Vilken kalas meny =)
Enligt oss var de rätt två som gick direkt till final... men ska bli kul och se kommande helger - här följs de till varje minut =)

Tarja sa...

Var inte så förtjust i någon av bidragen...

Tess sa...

Man blir ju riktigt hungrig när man hör hur god mat ni hade. Kanske ska gå och se vad man kan fixa ihop för gott ifrån köket nu...*hihi*
Tyckte oxå det var rätt som gick till final förresten;-)

-fam bus- sa...

Vad kul att se honom i "verkligheten" :)

kram

Samantha - mamma till Ebba. sa...

Jag följer din blogg men har aldrig kommenterat förut. Jag har gillat Liam på facebook, han är ju bara för söt :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam