lördag 26 februari 2011

Äntligen MOLO

IMG_1191Liams nya MOLO-plagg från Babyshop!

Jag älskar MOLO. Älskar, älskar. Men på något konstigt vis har det aldrig blivit av att några plagg från det danska klädesmärket flyttat in i Liams garderob. Förrän nu då. I torsdags blev det en beställning hos Babyshop och igår kollade jag brevlådan och upptäckte till min förvåning att kläderna redan kommit. Jisses, vilka snygga plagg! Jag valde tröjan Egon Autoscrapyard och byxorna Albin Black Star. Mest för stjärnornas skull men också för det fräcka trycket med bilskroten. För visst är kläderna hur fräcka som helst? Inte bara det, kvalitén är fantastisk också!

Nog är det Liams allra första MOLO-plagg – men definitivt inte de sista!

3 kommentarer:

Carolina sa...

Välkommen ner i MOLO-träsket ;-) Urfina kläder till sötaste L <3 Kram

Andrea sa...

Det var verkligen på tiden, jag säger som Carolina, välkommen ner i träsket, nu kommer du fastna. Vi har alldeles för mycket Molokläder, men de är ju så underbara!

MADELEINE sa...

Göööörsnygga! :-D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam