måndag 28 februari 2011

Godmorgon griniga måndag!

IMG_1299Ingen glad start på veckan, som ni kan se!

Liam var inte alls sugen på dagis idag, inte ens yttepyttelite. Han ville hålla mig i handen på väg in för städtanten som han annars tycker så mycket om verkade se lite läskig ut. Väl inne stod han mest och stirrade på de andra barnen, fortfarande hållandes i min hand. När dagisfröken Karin tog upp honom i famnen blev det väldigt grinigt och ett sting i hjärtat infann sig. Men jag får trösta mig med att han helt säkert i detta nu har jätteroligt!

Efter dagislämningen blev det en sväng till affären för att handla åt mamma. Hon är riktigt ömklig idag på grund av dunderförkylningen. Sicken tur hon har som har en så hjälpsam dotter!

Nu ska jag få i mig lite frukost i lugn och ro och sen ska det var-är-vårsolen-städas. Först ut är vårt superfräscha badrum!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, fler som hade griniga barn imorse alltså! Hos oss skulle det också behöva rejälstädas, men både tid och ork måste infinna sig också, inte alltid det händer efter en heldag på jobbet!

Unknown sa...

Åh, så där är det ibland! Jobbigt värre är det, men oftast vill de knappt åka hem istället när man väl ska hämta dem på dagis igen :)

-familjen bus- sa...

Usch då... Trist när de blir lite motgång.
Jag önskar Svante kom iväg till dagis, men hans hosta o snoriga näsa hindra oss! :(

Jag som skulle börja denna vecka med en långpromenad de dagar han är på dagis. Det o lite annat rök idag! :(

kram kram

Tess sa...

Visst mår mammahjärtan inte bra när barnen är sådana. Men man vet ju att det ofast blir bättre så fort man gått därifrån.

Sv: Javisst är det smidigt att i stort sett alting finns på Grand Samarkand. Man slipper även den dyra parkeringen ju;-)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam